fredag den 19. december 2014

Cozy Day Essentials

Cozy Day
Klik på billedet for links
Vinter og kolde måneder er lig med masser af indendørs hygge. Årh hvor jeg dog stadigvæk elsker ordet hygge, det er så hyggeligt haha! Jeg har derfor samlet en collage med alle mine musthaves til en cozy dag. Bløde pyjamaser, gode hud og hår produkter, krus og te, velduftende duftlys og mange flere ting er på listen med de ting der gør en slap af dag perfekt.
Hvad skal der til for at i kan maks hygge/slappe af i disse kolde tider, måske bløde tæpper eller en manicure? Eller er det lakridser fra Johan Bulöw der er et af dine musthaves, i så fald vil jeg anbefale at du tjekker min giveaway ud lige her hvor du har chancen for at vinde lidt godter:)

Jeg er i dag startet på juleferie hvilket er såå skønt, kan ikke vente på at slappe af, fejre jul og nytår og masser af hygge. Hvad er jeres planer? Jeg har i dag lavet the famous havregrynskugler med min farmor, skal i morgen til malmø for anden gang denne måned med Magnus og på søndag skal jeg julegave shoppe med min mor,  mormor og kusine.

Rigtig god ferie, weekend og jul allesammen, knus

4 kommentarer :

 1. Fed collage:) Og god ferie til dig også!

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Får helt lyst til at slappe helt af :P
  God ferie til dig!

  mariasschmidt.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. http://overtherainbow-julie.blogspot.dk/

  Kunne du tænke at følges over Bloglovin' og Facebook?? <3

  SvarSlet
 4. Jeg vil så gerne have meget af det på din fine collage!

  Knus
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet

Back to Top