fredag den 12. december 2014

Hjælp Til Vinter Triste Læber

Jo der er rigtig mange skønne ting ved vinter og de kolde måneder, men der er altså også rigtig mange ulemper- en af dem er tørre læber! Jeg ved ikke hvorfor men mine læbers forhold til vind og kulde har bare aldrig været godt, så kan det være lige meget om jeg putter læbepomade på hvert andet sekund de bliver bare tørre og flakey på ingen tid.

Jeg tænkte at jeg derfor ville dele nogle af mine ynglings produkter til tørre læber med jer idag, og jeg må lige advare at dette indlæg involvere nogle ikke alt for kønne billeder af mine læber der- så er i advaret!


Først og fremmest bruger jeg min højt elskede Popcorn lip scrub fra LUSH som jo selvfølgelig ikke kan købes i Danmark, sorry i'm evil. Jeg vil lige informere om at den altså ikke lugter af popcorn på nogen måde, den har dog en sådan lidt sød og karamelliseret duft. Den er lavet af naturlige ingredienser så man kan sagtens slikke den af læberne efter at have brugt den, det foretrækker jeg ikke at gøre da det altså er døde hudceller du slikker af og så smager det bare heller ikke ligefrem fantastik. Læbepomaden er fra matas' eget mærke og den har i mange år været min ynglings! Den fugter super godt også koster den kun 20,- nogle gange 10.

Øverste billede er før, anden billede er efter scrub og læbepomade, på sidste billede har jeg påført Revlons lip butter i berry smoothie som er den flotteste og mest naturlige farve der fungere til hele året rundt. Hvis du noglesinde skulle få mulighed for at købe lidt Revlon lip butters vil jeg klart anbefale at du gør det, de er så meget pengene værd!

Nu er det jo fredag (wuhuuu) hvilket er så dejligt, jeg skal slappe af da jeg har overbelastet/forstuvet mit knæ øvøv. Og ellers står den bare på ren julehygge, har bl.a. planer om at få lavet lidt julekort:)
Husk min giveaway lige her

God weekend allesammen

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top