torsdag den 25. december 2014

Christmas Eve 2014


Hej bloggen!
Jeg håber at i allesammen har haft en helt igennem fantastisk juleaften med dem i holder af, lækker mad, gode gave og masser af hygge. Det havde jeg i hvertfald!
Jeg vil vise nogle af mine gaver løbende igennem de næste par uger, allerede i morgen viser jeg en jeg er rimelig excited over:)

Jeg nyder ferien fuldt ud, jeg har ingen planer andet end den årlige julefrokost hos farmor og farfar imorgen og nytårsaften på onsdag. Men tænker at jeg da skal finde på noget sjovt at lave med Ditte. Dagen idag er blevet brugt på at bage småkager, se alene hjemme og spise rester. Helt ok 1. juledag hvis i spørger mig, også lå der jo også sne da jeg vågnede i morges hvilket jeg har blandede meninger om. Det er jo hyggeligt nok og hjælper lidt med julestemningen. Til gengæld var jeg lige ved at skvatte på vej ud til postkassen iført gummistøvler da det ikke var gået op for mig hvor glat det faktisk var, super! 
Rigtig god jul allesammen, knus

2 kommentarer :

  1. the lace shirt is amazing! look like you had fun!!!

    xoxo Colli || TOBEYOUTIFUL

    SvarSlet
  2. Søde og stemnings fyldte billeder :)

    mariasschmidt.blogspot.dk

    SvarSlet

Back to Top