tirsdag den 2. december 2014

November 2014 | Monthly Recap
I november måned har jeg: Gået ture i skoven · Vundet en donut i statoil spillet · Været iført de lækreste jeans fra Only · Holdt tøseaften med Ditte, Andrea og gyser · Holdt tøseaften med Vici, Sara og Laura- og alt for meget slik! · Været ramt af sygdom igen og spist havregrød · Været på kro med min far og spist god kage · Været på fisketorvet og beundret deres julelys · Drukket te med pigerne · Blackfriday shoppet med min storebror · Kommet i julestemning (eller prøvet på) med julefilm.

Tænkte vi lige skulle kigge tilbage på den seneste måned. November var fyldt med rigtig mange hyggelige stunder som jeg længe vil huske. Jeg vil specielt kunne huske denne måned fordi jeg brugte ikke mindre end 7 forsøg på at få denne collage ordenligt op, det har nu sat sine spor haha. Alle billederne er fra min instagram som i kan finde lige her, jeg poster hver dag:)
Julestemningen er lige så stille begyndt at snige sig til mig og jeg nyder det, denne jul skal nok blive rigtig god!:)

knus

3 kommentarer :

 1. Smukke billeder :')

  Knus!

  // Ps. lige nu kan du vinde et gavekort til smykkebutikken Chanti på 400 kroner inde på bloggen! Konkurrencen slutter imorgen! :'))

  http://www.gittemary.com/2014/11/give-away-400-dkk-chanti-gift-vouche

  SvarSlet
 2. aww thank you so, so much. You literally just made my day!:)

  Have a nice day!

  SvarSlet

Back to Top