mandag den 1. december 2014

Christmas Wishes 2014

Christmas Wishes 2014

hej Dejlige mennesker!
Så blev det d. 1 december og det er stadigvæk ikke rigtig gået op for mig at det nu er jul. Jeg har ellers gjort rigtig mange ting i dag for at komme i julestemning: Spist et par pebbernødder i klassen, skrabet min julekalender, spist chokoladen fra min kalender, pyntet resten af mit værelse op, lyttet til more christmas, set det meste af ELF sammen med Ditte, og lige nu køre julekalenderen i baggrunden- Hurra for Dragør! Men det er stadigvæk ikke gået op for mig:-D

I dag blev det endelig tid til at vise jer mine juleønsker for i år. Der er lidt af hver men de ting jeg ønsker mig mest ville nok være smykkerne, Naked 3, Løbetrøjen fra Nike og hånden fra HAY.
Hvad står på jeres ønskeliste i år? Og har i fået skudt december måned godt i gang?:)
knus

7 kommentarer :

 1. Sikke en masse skønne ønsker!

  knus
  behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. mange tak, jeg er også selv ret vild med alle tingene!

   Slet
 2. Sikke nogle lækre ønsker. Det er virkelig en fin collage :)

  SvarSlet
 3. Der er rigtig mange lækre ønsker på din ønskeseddel :-) De måtte nu også gerne finde hjem under vores juletræ ;-)

  Knus www.blogbysine.blogspot.com <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, ja det ville ikke være dårligt!

   Slet

Back to Top