onsdag den 31. december 2014

JANUAR-MAJ 2014

2014 er ved at synge sit sidste vers, hvilket både er trist men også spændene. Jeg har dette år oplevet utrolig mange ting og lært en masse nyt. Jeg har også gennem 2014 taget utrolig mange billeder hvilket resulterer i dette indlæg. Faktisk kommer der til at være 2-3 af disse da jeg simpelthent har så mange ting jeg gerne vil dele med jer. Alt fra små hyggelige stunder med veninder eller god mad, til rejser og koncerter.
Her er nogle af de ting jeg lavede i 2014 fra januar til maj måned.

Magnus, Ditte, Fnuggi og jeg besluttede os for at fejre at der var sne ved at kælke en tur ude på fælleden. Jeps jeg styrtede og lavede et fald med to rul. Spørger i Magnus eller Ditte vil de nok beskrive det som et at de flotteste stunts de nogensinde har set. Yes i'm that good.

Fnuggi og jeg besluttede os for at holde photoshoot, eller det var nok mig der var gladest for idé'en...

I julegave var jeg så heldig at få billetter til Megan Nicole koncert i lille vega. Havde en super hyggelig aften med Andrea. Megan er en skøn, frisk pige og jeg nød hendes talent:)

Jeg fejrede valentines day med Ditte, hvor vi valgte at bage sådan ca. 34 cookies. jeps.

Himlen var simpelhent så smuk, så smuk i februar måned.

Og det var den et par gange...

Bloggen havde 2 års fødselsdag i marts måned så det fejrede jeg selvfølgelig haha. Min far, så sød og rar som han er, havde valgt at bage gulerodskage:)
Mens min far og Magnus var i London havde jeg Ditte ovre til gå tur i regnvejr, sleepover og brunch. Altid hyggeligt med den pige:)

Efter at jeg havde tippet min far og storebror om at man kunne købe trøjer som disse i London var de selvfølgelig nød til at købe den sekundet de fandt dem haha. Dog lyver teksten lidt da jeg faktisk fik andre ting, se hvad lige her.

Jeg havde også gang i banan pandekage produktionen, selvfølgelig min egen hemmelige opskrift. De blev toppet med mørk chokolade og blåbær, muuums!


I april måned var (næsten) hele klassen + familie en weekend tur til Langeland. Der blev taget veninde billeder, spillet rundbold, hygget i solen fordi det altså var juni vejr, spist is og gået ture ved havnen. Det mærkeligeste var nok at se hvor mange der havde shorts på selvom det var april men varmt var det jo.
Once again blev der lavet banan pandekager, denne gang toppet med bananer, jordbær og A38 blandet med vanilje pulver.

Okay okay jeg lover at dette er det sidste pandekage billede for dette indlæg haha. Jeg fik lavet rigtig mange pandekager, faktisk så mange at jeg vil mene at jeg smadrede en stegepande, ups.

I maj måned spottede jeg denne fine dobbel regnbue på himlen, og var man på instagram den dag kunne man se at det var noget stort set alle postede billeder af.

I maj regnede det også rigtig meget en af dagene, jeg tog nogle billeder af haven bagefter, som jeg syntes blev rigtig gode.


Men når det ikke regnede blev jeg også rigtig glad og fandt kameraet frem for at tage en masse wuhuu det er næsten sommer se hvor flot fælleden og min have er billeder.

Jeg var også en tur på bakken og i dyrehaven hvor at det også var tydeligt at se at det var blot 2 dage fra at være sommer.

Sidste forårs dag, d. 31 maj ristede min familie og jeg skumfiduser over bål. den på billedet ser ærlig talt ikke helt rask ud...

Det var så hvad jeg lavede dette år fra januar til maj måned. puha der var alligevel en sjat haha. Har brugt utrolig lang tid på at lave dette indlæg, you don't even wanna know haha. Nu vil jeg smutte i seng så jeg er klar til den store dag imorgen, eller idag er det vel. Yay for late night blogging haha. knus

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top