lørdag den 9. januar 2016

Interior Wants | Marble, Rosegold & Pink

Interior Wants

En af de største grunde til at januar kan være en anelse trist for mig, er hvor kedeligt mit værelse ser ud efter alt julepyntet er blevet pillet ned. Jeg har derfor været rundt på nettet og fundet en masse skønne sager i mine yndlings nuancer, som jeg ville elske at have på værelset. Desværre bliver der ikke købt noget lige foreløbigt, da jeg prøver på at spare. Så jeg må arbejde med hvad jeg har lige nu, lave nogle DIY's og blive ved med at drømme om det smukke (og alt for dyre) marmor ur fra MENU. Det skal helt sikkert på konfirmations ønskelisten- man kan jo altid drømme!

Rosegold, marmor og den sarte lyserøde er blevet staples for mig når det kommer til indretning. Det hele startede med min lyserøde stol fra idémøbler af, så kom der en lyserød plakat, så kom der rosegold lyskæder og lysestager og derfra begyndte marmor sådan set også bare at blomstre på værelset. Jeg synes personligt at de 3 klæder hinanden kanon godt og skaber en meget minimalistik og hyggelig fornæmmelse! 

Har i nogle specifikke farver i personligt selv går efter når det kommer til indretning, eller siger det jer ikke så meget? Måske denne collage hjælper lidt på hvad det næste køb mon skal være? Rigtig god lørdag til alle! Knus

4 kommentarer :

 1. Ih hvor det nogle lækre fund!!

  Nu har Olivia og jeg endelig fået svaret på spørgsmålene, håber du har lyst til at tage et kig forbi:
  http://byus2you.blogspot.dk/2016/01/q-liebster-award.html

  SvarSlet
 2. Sikke en fin collage - alle items er bare super lækre :)

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det synes jeg bestemt også! :)

   Slet

Back to Top