lørdag den 2. januar 2016

December 2015 | Monthly Recap
I december måned har jeg: Været en tur i skoven, planlagt indlæg ved mit nye dejlige skrivebord, været iført min nye tee fra asos, beundret min nye seng, spist pandekager, puttet med fnuggi (som er meget glad for den nye seng), været et smut i h&m, været i tivoli sent ude på aftenen, juleshoppet i Sverige, været i en af mine ynglings butikker- Lush, spist en salat der var bedre end forventet, holdt juleaften med familien omkring mig, trænet med mine nye vægte, endelig fået set hunger games, gjort mig nytårsklar.

Så blev det et nyt år, kom i allesammen godt og sikkert ind i det? Jeg havde en rimelig afslappet nytårsaften uden noget crazy, lige bortset fra de store mængder krudt vi fik fyret af selvfølgelig;) Jeg er så klar på det her år og jeg har et par ting at se frem til, her i blandt en masse nytårsforsæt som jeg regner med at dele med jer i morgen. Af planer er der kun få men det er så også store ting, konfirmation og alt hvad der hører til der, Adele og Coldplay koncert, Sommerferie på Bornholm og starten på mit tiende og sidste skoleår i folkeskolen. Starter forresten niende klasse på min fødselsdag, mega fedt haha. Ud over disse ting ser jeg frem til at gøre fremskridt på værelset, se bloggen vokse sig større, komme ordentligt og godt i gang med træningen igen, se mine veninder oftere og bare nyde livet. Så cliche som det lyder, så passer det altså.

Alle december billederne er i øvrigt fra min instagram af, den kan i finde lige her hvis i skulle have lyst til at følge med. I kan også se alle mine andre monthly recaps lige her.

Nu må i have en fortsat god lørdag, forsat god weekend. Jeg skal ud og bruge noget energi kan jeg godt mærke, så jeg løber enten en lille tur eller laver lidt cirkel full body træning. Ses!

LÆS NU: FILMANBEFALINGER #2 (TIL DEM SOM STADIGVÆK LIGGER TILBAGE MED EN SMULE TØMMERMÆND)

7 kommentarer :

 1. Rigtig fine billeder! Det lyder til, du har haft en hyggelig december måned med gode oplevelser.
  - Jeg ønsker dig et rigtig godt nytår!

  Jeg følger nu din blog :-)
  Knus www.blogbysine.blogspot.com <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det havde jeg i hvertfald:)
   Og i lige måde!

   Slet
 2. Super fedt indlæg
  håber du har en fantastisk dag:)

  du er velkommen til at smutte forbi min blog
  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Det lyder som en dejlig måned, jeg håber at du også havde et godt nytår :)

  - Jeg er forresten begyndt at følge dig på instagram, jeg hedder @louisefrolich hvis du kunne få lyst til at følge tilbage :)

  Liiivelife.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde jeg, tak- følger allerede!:)

   Slet
 4. Thank you, I'll have a look!

  SvarSlet

Back to Top