fredag den 15. januar 2016

IT'S ALL IN THE DETAILS + ET LILLE SPØRGSMÅL
Pernille Corydon Zodiac Pendant  /  Susanne Friis Bjørner Initial necklace

I så jo i dette indlæg at jeg i julegave fik det fineste Pernille Corydon vedhæng, og at jeg faktisk fik to. Derfor var jeg inden nytår ude og bytte vedhænget til en længere kæde, og så byttede jeg en lille kæde jeg havde fået til et Susanne Friis Bjørner I vedhæng inkl. en lille kæde. Dermed har jeg to kæder alt efter hvordan jeg vil style dem. Jeg kunne f.eks. have I'et i en lille kæde eftersom at det vedhæng er mindre og så stjernetegnet i den lange. Dog har jeg bare haft dem samlet i den lille kæde lige siden jeg fik dem, da jeg synes at det har set bedst ud. Men det kan jo være at jeg snart skifter det lidt ud. I kan forresten se halskæden in action på min instagram lige her:)

Så blev de jo også weekend lige pludseligt, det er nu meget rart. Min skal bruges på at lytte til en lydbog jeg skal have færdig til på onsdag (har 4 timer igen), ind og bruge mit gavekort på lidt fitness godter- 500,- til Nike er jo ikke skidt, rydde lidt op, træne og så skal jeg til min fætters fødselsdag på Dalle valle søndag aften. Der er masser at se til, og jeg er sikker på at det nok skal blive rigtig godt!

Forresten vil jeg gerne høre jeres mening ang. konfirmations indlæg. Jeg skal nemlig konfirmeres d. 7 maj i år (det er i hvertfald planen) og jeg tænkte på om i kunne være interesseret i at se nogle specifikke indlæg? Altså outfits, ønsker, bord/invitations inspiration (og bare inspiration in general) og meget mere. Smid endelig en kommentar med hvad i er mest interesserede i at se, jeres mening betyder rigtig meget for mig! Kram.

LIDT TIL WEEKENDEN: Tips Til En Produktiv Weekend | 21 Idéer

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top