søndag den 24. januar 2016

Mine Yndlings (Ikke Danske) Blogs


Jeg læser mange blogs, både danske og udenlandske men jeg må indrømme at der er flest udenlandske blogs jeg har fået øjnene op for. Så jeg tænkte at jeg i dag ville fortælle jer lidt om nogle af mine yndlings! Det skal lige siges at alle disse blogs minder rimelig meget om hinanden, men det er blot fordi at det er den blog-genre jeg læser mest af:)
A Girl, Obsessed  Mandy laver en masse super hjælpsomme og hyggelige indlæg. På hendes blog er der at finde en masse lister med tips til både blogning, afslapning, livsstil og meget andet. Helt klart et must read hvis i spørger mig!
Bethany Georgina En ung pige der deler hendes liv, tips og historier. Ligesom Mandy (og alle de andre damer på denne liste), så laver hun også nogle rigtig gode lister.

Thirteen Thoughts (Ingen billeder, da hun ikke tillader det). Dette er en af mine nyeste opdagelser, ikke desto mindre er jeg blevet meget glad for hendes indlæg inden for den korte tid at jeg har kendt til hende! Hun giver rigtig gode tips til blogging, fotografering og hvad man ellers kan få tiden til at gå med.
From Roses Jeg vil gentage mig selv for fjerde og sidste gang i dette indlæg, og sige at Rebecca der skriver denne blogs giver gode tips og laver hyggelige lister jeg nyder at læse. Jeg er specielt vild med at læse hendes livsstils tips og for ofte meget inspiration herfra!

Det var så alt for denne gang, jeg synes at det var på tide med lidt bloganbefalinger eftersom at der ikke har været noget af det på bloggen siden oktober 2014! Ville i være interesserede i at få et indblik i hvad for nogle danske blogs jeg læser måske? For der er jo også et par stykker:)

Rigtig god søndag aften allesammen, knus.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top