lørdag den 16. januar 2016

Vinter Stemning Og En Lille Snak Om Sne
Sne. Enten hader man det eller man elsker det, og dog for der er jo også mennesker som mig som synes at det er enormt hyggeligt og pænt at kigge på men til gengæld hader at være ude i det (specielt når det kommer til at cykle i det). Jeg synes at sne er noget af det fineste at fotografere da det gør hver en gren eller busk fotogen- og jeg ved at jeg ikke er den eneste med denne mening! 

Min eftermiddag er gået med at varme mig tæt ved radiatoren, verdens blødeste tæppe, en stor kop kaffe i min 7 år gamle diddlina kop og en varm bærbar der både spiller Adele's seneste album, finder blog inspiration til mig og spiller afsnit af Greys hvide verden i lange baner. Ud over det har jeg også fået tegnet lidt i min kalender og taget nogle billeder af det Nike køb jeg gjorde mig tidligere i dag, i får se i løbet af næste uge!

Nu vil jeg smutte tilbage til netflix, og derefter bør jeg nok få lyttet lidt til den der lydbog. Tog fejl i går så det viser sig at jeg faktisk har 5 timer igen, aarg. Hyg jer!

HVIS DU KUNNE LIDE DETTE VIL DU OGSÅ KUNNE LIDE: RAINY DAY

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top