lørdag den 16. januar 2016

Vinter Stemning Og En Lille Snak Om Sne
Sne. Enten hader man det eller man elsker det, og dog for der er jo også mennesker som mig som synes at det er enormt hyggeligt og pænt at kigge på men til gengæld hader at være ude i det (specielt når det kommer til at cykle i det). Jeg synes at sne er noget af det fineste at fotografere da det gør hver en gren eller busk fotogen- og jeg ved at jeg ikke er den eneste med denne mening! 

Min eftermiddag er gået med at varme mig tæt ved radiatoren, verdens blødeste tæppe, en stor kop kaffe i min 7 år gamle diddlina kop og en varm bærbar der både spiller Adele's seneste album, finder blog inspiration til mig og spiller afsnit af Greys hvide verden i lange baner. Ud over det har jeg også fået tegnet lidt i min kalender og taget nogle billeder af det Nike køb jeg gjorde mig tidligere i dag, i får se i løbet af næste uge!

Nu vil jeg smutte tilbage til netflix, og derefter bør jeg nok få lyttet lidt til den der lydbog. Tog fejl i går så det viser sig at jeg faktisk har 5 timer igen, aarg. Hyg jer!

HVIS DU KUNNE LIDE DETTE VIL DU OGSÅ KUNNE LIDE: RAINY DAY

1 kommentar :

 1. Hello I'am Chris !
  I suggest you to publicize your blog by registering on the "directory international blogspot"
  The "directory" is 30 million visits, 199 Country in the World! and more than 22,000 blogs. Come join us, registration is free, we only ask that you follow our blog
  You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
  Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
  Blog Url
  Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
  On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
  Imperative to follow our blog to validate your registration.Thank you for your understanding
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Happy Blogging
  i followed your blog, please follow back
  Best Regards
  Chris
  ++++++++++++++

  SvarSlet

Back to Top