fredag den 8. januar 2016

Tips Til En Produktiv Weekend | 21 Idéer


Så blev det fredag og weekenden er endelig ankommet, hvordan var jeres første uge tilbage fra ferien? Min var ok, men det er nu alligevel meget rart med 2 fridage. Det er det selvfølgelig altid haha. Måske har du ikke lyst til bare at dovne den af denne weekend? Jeg har i hvert fald lyst til at være produktiv, så hvis du også har det sådan så er i dag din heldige dag! Jeg giver jer nemlig 21 idér til en produktiv weekend!
Lad os komme i gang.

1) Svar på mails, slet de unødvendige og frameld dig nyhedsbreve der ikke er nyttige/ikke interessere dig.

2) Opdater dine playlister. Her i går kiggede jeg på min "Faves" spotify playliste, og det gik op for mig at den var fyldt med sange og kunstnere jeg ikke bryder mig om længere. Så slet det du ikke kan lide, og gå på jagt efter noget nyt.

3) Sorter og ryd op i dit klædeskab. Ligesom med musik har du nok også en masse tøj du ikke bruger længere, så skil dig af med det.

4) Ryd op. Simple as that.

5) Og herefter kan du jo ligeså godt lige svinge støvsugeren;)

6) Og Skifte sengetøj..

7) Planlæg blogindlæg til den kommende uge.

8) Og hvis ikke du allerede har en blog, opret en. Blogger skibet sejler hurtigt og der er efterhånden så mange passagerer om bord at det er svært at blive lagt mærke til.

9) Lav en madplan til den kommende uge, og handl derefter ind.

10) Og nu når vi alligevel snakker om den kommende uge, skriv planer og opgaver ind i kalenderen.

11) Apropos kalender, hvad med at printe en gratis en til væggen/skrivebordet ud? Jeg har denne fine en i år.
12) Lav lektier eller arbejdsrelaterede opgaver.

13) Kan du huske det der tøj du sorterede fra tidligere? Vi kan jo ikke bare smide det væk, sælg det i stedet for på nettet. Der er masser af muligheder: QXL, DBA, Tictail, Tradono eller Lokale facebook grupper. Du kan også se om der nogle kommende loppemarkeder i nærheden (selvom den sæson nok ikke starter før april/maj). Evt. kan du donere det:)

14) Ryd ud i din makeup. Der er nok også nogle ting du ikke bruger der bare ligger og samler støv, eller måske ting som egentligt er gået en anelse over udløbsdatoen.

15) Og når du er færdig med makeuppen kan du dykke videre i neglelak, hudpleje og hårprodukter.

16) Let rumpetten og få lidt luft eller motion. Det behøver ikke er være noget crazy 2 timers crossfit, spinning, taekwondo klasse. Bare noget der tager pusten fra dig, din krop vil takke dig.

17) Ryd op i alt skramlen der ligger på computeren. Gamle filer, videoer, dokumenter, billeder og andet der bare fylder unødvendigt plads op? Nej tak, farvel!

18) Orden lidt vasketøj, vi vil jo gerne have at yndlingsblusen er ren til på mandag ikke sandt?

19) Ryd ud i pung/taske. Jeg tør vædde mig at hvis du finder din taske frem lige nu kan du finde minimum én bon fra netto af, en indpakning fra din yndlings snack og et par småmønter nede i bunden. Guilty over here.

20) Lav en eller anden smart DIY

21) Deltag i en masse giveaways, lige her.

Og det fuldender hermed min liste over 21 ting du kan lave denne weekend hvis du heller ikke er i humør til at lave ingenting. Ellers kan du jo altid bruge lørdagen på at rydde ud i mails, skifte sengetøj og planlægge blogindlæg og så bruge søndagen på at ligge vandret og holde Greys marathon. Det er i hvertfald min plan!

Hvad skal i bruge jeres weekend på? Noget fra listen måske? Kram.

LÆS NU: Det skal du lave denne søndag:14 tips

2 kommentarer :

Back to Top