tirsdag den 5. januar 2016

Mine Nytårsforsætter For 2016Sidste år skrev jeg lidt om hvordan jeg havde det med nytårsforsæt, min mening er stadigvæk den samme. Jeg synes at det er dumt at vente indtil en bestemt dato at gøre noget, men alligevel er det meget hyggeligt at sætte mål og lave planer. I kan læse den lidt mere detaljerede version her.

Her er (nogle af) mine nytårsforsæt for 2016!

Sundhed:
Fortsætte som veganer og spise flere whole-foods
Løbe oftere
Prøve yoga
Starte til crossfit igen

Blog:
Opnå i hvert fald 350 indlæg
Begynde at lave små videoer igen
Lave flere outfits, fitness, opskrifter og fotograferings indlæg

Personlig:
Besøge min familie oftere
Få et arbejde
Blive bedre til at snakke i telefon
Svare på mails og sms’er med det samme
Være sammen med veninder endnu mere
Blive mere minimalistisk og holde bedre orden i alting
Unfollow’e instagrams, blogs, youtubers og tumblrs jeg aldrig checker. Og unfriende mennesker jeg nærmest ikke kender på facebook.

Sjove:
Blive bedre til at moisturize (bruge bodylotion og butters)
Rede min seng minimum 5 dage om ugen
Blive bedre til at forberede ting aftenen før
Sælge mit gamle tøj på nettet/loppemarkeder

Skole:
Få et 10 tal i fysik, et 7 i matematik og et 12 i dansk (selvom jeg egentligt ikke går op karakterer)
Lave mine lektier (bruge min lektiebog)
Tage godt imod vores nye dansklærer


Hvad synes i om nytårsforsæt, er de overrated eller helt i orden? Og har i selv sat jer nogle dette år? Nu vil jeg spise en lidt tidlig frokost, og så vil jeg hoppe på bus 33 mod Rådhuspladsen, jeg skal nemlig ind og demonstrere! Det skal nok blive interessant haha. Kram

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top