torsdag den 9. marts 2017

10 Ting Jeg Ikke Forstår #4
1) Paradise Hotel, hold nu op. Hvordan kan man køre så mange sæsoner på et program der bare er baseret på alkohol, drama, sex, parceremonier og folk der er født med lidt færre hjerneceller end alle os andre. Jeg fatter nul.

2) Hvorfor det er så svært for mig at finde det rette fritidsjob.

3) Hvorfor en dreng fra fjerde klasse spurgte mig i går: ,,Undskyld mig, jeg mener det ikke personligt, men hvorfor er du så tynd?". Undskyld mig? Tynd? Jeg træner altså for at blive større, løfter jeg vægte for ingenting eller hvad haha.

4) Gulddreng. Undskyld men hvordan kan det overhovedet betegnes som at være musik? Oh well, hver sin mening..

5) Mængden af unge herre der bruger maskinerne som var det en sofa oppe i Fitness World. Er du kommet for at træne eller for at slappe af? Sluk så for den mobil og bevæg dig lidt, ellers kan du jo bare smutte hjem ik?

6) Folk der skodder deres cigaretter på jorden, til trods for at der er en skraldespand med en af de der smarte sluk-tingester ovenpå blot 2 meter væk fra dem. Er det for hårdt at være bare en smule rarere mod vore miljø?

7) Hvordan jeg ikke er træt af Eds nye album endnu, det kører på repeat 24/7. Min yndlingssang derfra er forresten Happier.

8) Folk der kalder deres kæreste og/eller deres børn ved deres forbogstav på instagram og blogs. Jeg kan forstå hvis det er af sikkerhedsmæssige eller privatlivs årsager, men ellers synes jeg bare det lyder helt skørt. ,,I dag har mormor passet lille V, imens M og jeg har været i biffen" Er det bare mig?

9) Hvorfor alle i klassen altid skal sidde og høre musik, på volume 100 med deres høretelefoner. skru nu ned folkens vi holder stilletime, hilsen en der har rigtig svært med at læse når det støjer.

10) Hvorfor sommer føles sååå langt væk. Kun 84 dage endnu!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top