torsdag den 30. marts 2017

2017 Mål | ¼ Update


Da vi nu er lige omkring en fjerdedel igennem dette år (vildt, I know), tænkte jeg at det var en god idé at samle op på hvordan det nu liiige går med de nytårsforsæt der! For vi kender vidst alle sammen til det der med at man sætter sig nogle mål i starten af året, og så glemmer man dem og får ikke lige tjekket op på dem før december måned. Guilty!

Jeg vil derfor i år give jer en update for hver gang der er gået 3 måneder, på hvordan det går og om jeg overhoved får lavet nogen fremgang. I kan læse alle mine mål for i år lige her, da jeg kun deler dem i dette indlæg hvor jeg selv synes det går meget godt. Og så kan man jo sige at alle målene der omhandler skole er lidt svære at tjekke af, da jeg slet ikke er noget så langt i nu. Der er ikke længe tilbage nej, men jeg kan altså ikke krydse noget af.


Her er en opsummering af hvordan det går:

  • Spise mere frugt. Selvom denne ikke går så godt som den kunne, vælger jeg at tage den med da jeg her på det sidste spise mange flere grøntsager end jeg nogensinde har gjort. Og det fortjener altså også en lille fejring. Hvad angår frugt spiser jeg lige nu kun basis ting såsom æbler og bananer, men hold nu op hvor jeg glæder mig til solskin, friske kirsebær, nektariner, meloner og jordbær. Sommer er bare den bedste tid når det kommer til frugt!
  • Blive bedre til at strække ud og foam rolle. Denne er op og ned, nogle dage er jeg super god til det men det fleste gange bliver det (desværre) nedprioriteret. Til gengæld er Victoria og jeg begyndt at bruge tid på at strække ud efter boksning, så det er vel en god start! Foam rolleren prøver jeg også at blive bedre venner med, men det er ikke nemt.
  • Købe størstedelen af mit tøj brugt, i genbrug og på loppemarkeder. Jeg har ikke købt specielt meget tøj i år, derfor synes jeg sagtens at jeg kan tage denne med. Jeg har købt et par ting på tradono, men ellers har der ikke været det store. Kun lidt træningstøj her og der, ikke så meget andet.
  • Undgå hjernerystelse pga. cykeluheld, eller med andre ord: Have en cykelhjelm på hovedet hver gang jeg sidder på en cykel (altså med mindre det er en motionscykel oppe i Fitness). Tjek! faktisk har der kun været en enkelt gang hvor at jeg har cyklet uden hjelm, og det var fordi jeg kom afsted uden den ved en fejl. Havde mega dårlig skyldfølelse hele turen haha.
  • Overveje hvor jeg skal videre hen, efter efterskolen. Selvom jeg ikke engang er begyndt endnu, så har jeg da gjort mig nogle tanker. Jeg er slet ikke fast besluttet på noget som helst endnu, men jeg har gang i tankerne og lige nu er det nok det vigtigste.

Og der har vi dem så, de mål det egentligt går okay med. Det er selvfølgelig ingenting i forhold til hvor mange jeg har i alt, men det er en start og det er 100 gange bedre end ingenting! Forhåbentligt kan jeg skrive endnu flere ting på næste gang, når vi ser på hvordan det går her til juni/juli.

Hvad med jer, har i styr på jeres mål for i år? Eller har i også behov for lige at tjekke op på dem lidt oftere ligesom jeg? Rigtig god torsdag derude, kram.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top