lørdag den 18. marts 2017

I Love My Type Giveaway | Isa Larsen 5 År

I dag er det bloggens fødselsdag, hurra, hurra, hurraaa! Ja det føltes altså som den eneste rigtige måde at starte følgende indlæg på, for bloggen fylder år i dag og det skal da selvfølgelig fejres som altid! Jeg har bagt æble muffins, pustet luft i en folie ballon fra Søstrene Grene (som jeg ikke vidste jeg havde liggende før, for 2 dage siden), og så har jeg haft jordens mest besværlige fotoshoot i min stue. Jeg siger jer, vejret og jeg er ikke gode venner i dag. Regn og kraftig modvind da jeg var ude og cykle, og alt for meget solskin da disse billeder skulle tages. Det er en rutchebane der går op og ned, men sådan er det jo også med bloggen så det passer vel meget godt!

Jeg vil rigtig gerne dele opskriften på muffinsne med jer, men desværre blev de ikke helt som ønsket. Smagen er der næsten, men konsistensen er helt off. Jeg vil prøve at justere i opskriften, og så skal i nok få den at høre når jeg er helt tilfreds!

I år vil jeg ikke bruge tid på at kigge tilbage på de år der er gået, det gjorde jeg jo sidste år og der er ikke så forfærdelig meget der har ændret sig siden da. Læs det indlæg lige her. Jeg vil i stedet lige bruge lidt tid på at snakke om fremtiden, et meget bredt begreb der godt kan være lidt svært at tage fat på. For der er ingen der kan sige noget om den, man ved jo aldrig hvordan tingene ender. Men nu skal det heller ikke blive for filosofisk!

Bloggens fremtid er en jeg har store planer for, jeg ser frem til at kunne rykke over på eget domæne (som jeg har haft i alt for lang tid efterhånden, uden af at gøre så meget ved det). Eget domæne vil betyde mere frihed, flere muligheder og bare følelsen af at være en anelse mere professionel og selvstændig. Isabella-jl.blogspot.dk lyder bare slet ikke lige så fedt som Isalarsen.dk. Er vi enige? Jeg glæder mig, det bliver spændende!Nå men ingen fødselsdag uden gaver, bortset fra at det som altid er jer, der er de heldige her! Jeg har nemlig teamet op med Kathrine Højriis, skaberen af de populære plakater fra I Love My Type. Jeg er helt vild med deres fine design, og alle de rare budskab flere af dem byder på. Jeg er selv ejermanden af denne "Have you loved yourself today?" plakat, da jeg synes at det er sådan en vigtig reminder!

Men lad os se at komme til konkurrencen, det er vel derfor i er her? I kan vinde en valgfri plakat fra I love my type, eller det vil sige næsten valgfri. I kan vælge blandt alle dem uden guldfolie, men der er stadigvæk et hav af motiver at vælge mellem! For at deltage skal i:

·Følg I love my type på Instagram (har i ikke Instagram kan i også like på Facebook)
·Følg bloggen enten på Instagram, Facebook eller Bloglovin.
·Link til den plakat i kunne tænke jer i kommentaren, husk: Ikke nogen med guldfolie!

Og det var det, jeg finder en vinder på næste lørdag d. 25 marts. Held og lykke, og rigtig god weekend til jer alle!

Vinderen er fundet og kontaktet, stort tillykke til Camilla Hovej. Og tak til alle der deltog:)

Kram Isa

10 kommentarer :

 1. Vil gerne vinde ypur heart loves you love it bavk. Følger på fb

  SvarSlet
 2. Følger på Instagram.

  ireneejensen @ hotmail.com

  http://ilovemytype.com/da/produkt/you-rock-grey/

  SvarSlet
 3. Jeg følger dig alle 3 steder :)
  Ville ønske mig denne http://ilovemytype.com/da/produkt/beautiful-reasons-plum-2/ hvis jeg var den heldige ❤

  STORT tillykke med bloggens fødselsdag❤😊

  SvarSlet
 4. Følger med på Bloglovin :)
  Kunne rigtig godt tænke min denne motivations plakat: http://ilovemytype.com/da/produkt/be-you-own-kind-rose/
  Og selvfølgelig et kæmpe stort tillykke med bloggens 5 års fødselsdag! Håber på mange flere år :)

  SvarSlet
 5. Wow tillykke med de 5 år :) Følger med på bloglovin og drømmer om denne fede plakat http://ilovemytype.com/da/produkt/just-be-you-grey/ :)

  camilla_hovej@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Tillykke med de 5 år
  Bliver altid super inspireret af blogs og ville ønske jeg kunne have en selv, men hverdagen er for travl og jeg er for doven ;)
  Følger både på bloglovin og instagram :)
  Så syntes jeg det ville være mega fedt med denne plakat, især pga marmor ;))
  http://ilovemytype.com/da/produkt/loved-yourself-green/

  SvarSlet
 7. Tillykke med bloggens fødselsdag :)
  Jeg ønsker mig denne:
  http://ilovemytype.com/da/produkt/be-you-own-kind-rose/
  lene_mondrup@yahoo.dk

  SvarSlet
 8. Ønsker mig "vild at heart"
  http://ilovemytype.com/da/produkt/wild-at-heart-candy-pink/
  Tillykke med "fødselsdagen"

  SvarSlet
 9. Følger med begge steder
  http://ilovemytype.com/da/produkt/you-rock-grey/
  Louise O

  SvarSlet
 10. Tillykke..
  Følger her og på fb og hvis jeg er den heldige ønsker jeg mig http://ilovemytype.com/da/produkt/serenity-grey-2/
  Marialundpedersen@gmail.com

  SvarSlet

Back to Top