torsdag den 23. marts 2017

5 Trænings Youtubere Du Bør Kende


Når det kommer til træning får jeg rigtig meget inspiration fra Youtube, ligemeget om det omhandler nye øvelser, outfits eller andre smarte tips og tricks, så jeg kan bruge flere timer på bare at se video efter video. Derfor tænkte jeg at det var på tide jeg delte nogle af mine yndlings kanaler med jer, så i måske også kunne blive lidt inspirerede!

I dag har jeg valgt kun at vise kvinder, grundet det at jeg faktisk ikke ser nogle mandlige trænings youtubere.  Det er ikke med vilje, jeg har bare ikke fundet nogle der lige faldt i min smag af hensyn til videoer:) Med det sagt synes jeg at vi skal tage et kig på de 5 kvinder:Hanna Öberg - Youtube, Instagram, Blog.
Hanna er en jeg først har fået øjnene op for, for nyligt men nu er hun virkelig en af mine favoritter! Hun kommer fra Sverige og har derfor også den fineste accent, når hun snakker engelsk hehe. Hun deler nogle super gode øvelser/træninger på både hendes Instagram og hendes Youtube kanal, og jeg kan derfor kun anbefale at følge hende begge steder. Jeg er virkelig glad for at have fundet hende!


Sarahs Day - Youtube, Instagram.
Jeg har fulgt Sarah on/off det sidste halve år, men her på det seneste har jeg været vild med hendes videoer. Både hendes attitude, udstråling, tips og bare den måde hun lever på er så inspirerende. Når det kommer til træning er hun specielt en god inspirationskilde med cardio og plyo træning (to ting jeg ikke altid er kæmpe fan af)


Naturally Stefanie - Youtube, Instagram, Blog.
Jeg har før nævnt Stefanie her, men jeg synes altså at hun fortjener endnu en anbefaling fra min side af. Stefanie er som jeg også nævnte i ovenstående indlæg fra Skotland, og har derfor en lidt kraftig accent (som man dog vænner sig helt 100% til). Stefanie er veganer og så styrketræner hun, så hende kan jeg relatere meget til. Super skøn pige, rigtig gode videoer.


Zoe Rodriguez - Youtube, Instagram.
Zoe deler nogle virkelig gode videoer, hvor hun formår at forklare sig selv super godt når hun viser diverse øvelser, hvilket nok er meget naturligt da hun har mange års erfaring inden for sundhed og personlig træning. Hun deler nogle helt simple rutiner, hvor de fleste kan følge med lige meget niveau.


Whitney Simmons - Youtube, Instagram.
Til sidst har vi Whitney, som også skal have kæmpe ros for hendes dejlige personlighed. Hun er også flittig til at poste på instagram så det kan derfor varmt anbefales også at følge med der. Whitney viser lidt af hvert, både styrketræning med vægt, simple kropsvægt øvelser samt HIIT træning. Godt og blandet, så der burde være noget for alle!

Og der har vi dem så, 5 af de trænings youtubere jeg ser på en ugentlig basis. Jeg håber at dette gav lidt inspiration til jeres næste træning, eller blot hvis i trænger til at få jeres abonnent liste opdateret på Youtube. I må alle have jer en rigtig god fortsat torsdag, jeg skal lige slappe lidt af inden jeg skal til møde på skolen. Elevråds dutys og sådan;) Kram herfra!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top