lørdag den 4. marts 2017

Marts To Do's | 5 Ting Jeg Vil Nå

De her små 5 ting jeg vil nå indlæg er nogle jeg er blevet meget glad for at lave, og faktisk noget jeg ser frem til at skrive hver måned. Der er bare et eller andet hyggeligt ved at komme på idéer til hvad man vil bruge sin måned på, og så at evaluere bagefter. Hvad nåede jeg? Hvad fik jeg ikke gjort, og hvad gik galt? Jeg tror også at det er en super god øvelse for mig, en person som er rigtig god til at sætte for store mål og for høje forventninger til sig selv. Så lærer jeg at prioritere min tid bedre, og samtidig også det med at sige skidt pyt når det ikke går som planlagt. 

Februar var som jeg har nævnt rigtig mange gange efterhånden, ikke den bedste måned. Jeg nåede bestemt ikke så mange ting som jeg havde håbet på, men det er måske okay. Det lærer jeg som sagt blot af, og jeg kunne jo ikke vide at måneden ville komme til at bestå af sygdom osv. 

Her er et overblik over hvad jeg fik gjort, og hvad jeg har til gode:  

1) Gå på genbrugsjagt i en eller flere af Københavns mange genbrugsforretninger.  Mega øv, jeg kunne altså godt have brugt en dag i vinterferien på dette.

2) Bage meget mere✓  Jeps dette blev gjort, ikke helt så meget som ønsket, men jeg fik alligevel bagt lidt. Bl.a. disse lækre cookies.

3) Holde Harry Potter hygge dag/aften med Sara og Victoria.   Med mange forskellige skemaer og planer kan det være svært at finde en dag der passer alle, måske havde vi alle travlt eller måske prøvede vi bare ikke hårdt nok. Måske en blanding af begge to? 

4) Apropos Harry Potter, så er jeg gået i gang med at læse den første bog og satser på at læse den færdig denne måned. ✕  Jeg fik ikke læst bogen færdig, men jeg har heller ikke givet helt op endnu! Nu er vi så lige begyndt på en anden bog i skolen, men lige så snart den er færdig vender jeg tilbage til Hogwarts.. 

5) Huske at drikke mere vand. ✓  Nogle dage var bedre end andre, men helt overordnet synes jeg at det er gået meget godt.

Og som lovet får i også lige februars videoen at se, det er en kort en men til gengæld er der en hilsen fra mig til sidst:)

Og lad os så tage et kig på hvad jeg kunne tænke mig, at lave i marts:

1) Fejre bloggens 5 års fødselsdag med både kage og giveaway (som altid). Glæd jer!

2) Påbegynde forårs oprydningen. Der skal ryddes op og ud i det hele, og jeg har faktisk lavet en guide om dette. Læs den lige her!

3) Se den nye Skønheden og udyret i biografen. Det er helt ubeskriveligt hvor meget jeg glæder mig til denne, for som jeg har nævnt for: Jeg eeeelsker Emma Watson! I kan se en af de mange trailere lige her.

4) Gå en tur i Kongens Have, forhåbentlig når alle de flotte krokus blomster at springe ud inden måneden er omme, det burde de i hvertfald.

5) Få prøvet nogle af opskrifterne fra denne bog (affiliate), som jeg fik i julegave af Sara. Det hele ser så godt ud, det er bare med at starte et sted!

Det var alt for denne måneds liste! Har i nogle spændende planer, måske i fik lidt inspiration her? Rigtig god fortsat lørdag til alle, kram.


Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top