onsdag den 29. marts 2017

Onsdags links
Hej alle, jeg håber denne uge er ok hos jer indtil videre? Jeg må sige at min har været helt i orden, hvis man altså ser bort fra det hav af skolearbejde jeg er begravet i her for tiden. Det er også det der skyldes den ikke så store mængde af aktivitet fra min side af. Mega ærgerligt ja, men afgangsprøverne nærmere sig så lige nu er der virkelig run på og rigtig meget snak om synopsis, grupper og alt der omkring. Vi trækker den 24 april, og har karameldag en måned senere den 24 maj, dimissionen ligger så der til sidst i juni d. 22. Jeg glæder mig altså til at få det hele overstået, så jeg kan lukke det kapitel i mit liv!

Nok om prøver og skolesnak, i dag har jeg fundet nogle links jeg meget gerne vil dele med jer. Der er som altid lidt af hvert, både opskrifter, guides og så lige et fint item fra Etsy. Kig med, og rigtig god eftermiddag til jer!

1) De her hjemmelavede påskeæg fra Sophie's Choicest må meget gerne havne i min mave her til påske, mon jeg kan tage mig sammen til at få dem lavet?

2) Liste med 8 apps der kan hjælpe med angst, stress og andre psykiske forhindringer i hverdagen. Jeg har prøvet Pacifica og Happify, begge to rigtig gode apps der kan anbefales.

3) 25 ting du kan tage dig til at lave, når du er mutters alene og ikke lige ved hvad tiden skal bruges på. Super hyggelig liste (der kan printes ud!)

4) 6 ting du kan inkludere i din morgenrutine, hvis den har brug for at blive frisket op en anelse.

5) Opskrift på hjemmelavet karamel sirup til at putte i f.eks. kaffe, så farligt men så godt (er jeg sikker på). Denne ser heller ikke slem ud.. Åh the cravings!

6) Det her cover er altså super fint, og det jeg render rundt med nu er ret så slidt op. Men det bliver nok ikke til noget cover lige foreløbigt, jeg prioritere mine penge lidt anderledes for tiden;)

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top