torsdag den 2. marts 2017

Et Lille Video Projekt For 2017


Så er det blevet tid til at løfte sløret for et lille projekt jeg har kørende i år, og når jeg siger lille så mener jeg lille. Jeg har nemlig valgt at jeg i år vil lave små måneds videoer, der hver måned viser nogle af de hyggelige eller sjove stunder jeg har haft. Man kan vidst godt sige at det ikke starter alt for godt ud, når jeg først her i starten af marts får postet min video for januar haha, jeg skal lige igang igen folkens!

Januar var måske ikke den mest interessante måned at filme, men jeg tænker at det nok skal blive rigtig sjovt når vi når maj, juni, juli og august. Hvor jeg har sidste skoledag, dimission, sommerferie og starter på efterskole. Og ellers er det også vigtigt at huske på at det ikke altid handler om at være vildt spændende, jeg vil mest af alt bare have fokus på de små øjeblikke i hverdagen.

Jeg håber i hvertfald at i vil tage godt imod de små videoer der vil komme ud i løbet af dette år, 12 styks hvis alt går som smurt og planlagt. Februar videoen er en virkelig kort en af slagsen da den måned jo ikke var den bedste, men i skal nok få den se alligevel. Jeg regner med at smide den ind i mit marts liste indlæg:) Rigtig god torsdag til jer alle! Kram2 kommentarer :

  1. Svar
    1. Tusind tak for det Marie, jeg tænkte det kunne være hyggeligt at kigge tilbage på. Specielt når halvdelen af året bliver fyldt op med stunder fra NAAE :-)

      Slet

Back to Top