fredag den 24. juli 2015

Birthday wishes 2015

Birthday wishes 2015
Fitness wishes

Interior wishes

Min fødselsdag nærmer sig med hastige skridt, d. 10 august som altid. Jeg har alle år delt mine ønsker her på bloggen,  herher og her. Man kan vidst rolig sige at jeg har ændret mig meget igennem de sidste par år haha. Jeg har i år delt collagerne op i kategorier for at gøre det en anelse mere overskueligt, og ja der er rigtig mange ønsker.. Men det gør det blot lidt nemmere for familie og venner at finde noget de har mulighed for at købe tænker jeg. Af tøj ønsker jeg mig basis trøjer og Calvin Klein, fordi ja jeg godt godt lide at have hvad alle andre også har det er der intet galt i synes jeg. Af beauty er der ikke det helt store, smykkerne er alle fra Stine A og allesammen grå. Fitness er der både tøj og udstyr men det største ønske der, må helt klart være høretelefonerne da mine gamle både irreterede mig, men også endte med at gå i stykker. Interior er der også en del af da jeg jo som nævnt har fået lavet om på værelset, faktisk minder den her collage meget om den jeg viste for en uges tid siden her hehe. 

Så ja der er lidt at vælge imellem, og skulle alt gå galt har jeg skrevet gavekort på:) Selvfølgelig er jeg meget heldig at overhoved have det privilige at få noget bare fordi jeg bliver et år ældre, og jeg ønsker ikke at det skal se ud som jeg bare tager alt dette som en selvfølge. Jeg sætter pris på at folk vil bruge deres tid, penge og tanker på at købe en gave til mig og det i sig selv synes jeg er meget specielt!
Var der noget der måske skulle skrives på jeres ønskelister, enten til fødselsdag eller jul? knus

3 kommentarer :

 1. hold da fest, du redder mig altså lidt med de her collager! har fødselsdag d. 25 august, og indtil nu stod jeg helt på bar bund, haha <3 fede ønsker, håber du får en god fødselsdag!

  knus mie

  miekathrine.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe godt at du kunne bruge dem! Du har forresten fødselsdag samme dag som min besteveninde, meget sjovt synes jeg:) Tak og i ligemåde!

   Slet
 2. What a great wishlists! So many nice things!

  lifeisashoe

  SvarSlet

Back to Top