mandag den 20. juli 2015

Sommer Vibes På Fælleden

To ting jeg elsker er sommer og fælleden, dermed er sommeren på fælleden en af de dejligste tider på hele året. Jeg har været ude og gå ture næsten hver dag i juli måned og forleden kom kameraet med, disse billeder blev resultatet. Jeg er specielt vild med det sidste billede hvor at kameraet har fanget skarpt på de flotte detaljer! Hvad synes i? Og var det her noget i kunne tænke jer at se mere af? kram

2 kommentarer :

 1. Sikke en masse gode og stemningsfulde sommer billeder!
  Kan der måske komme et indlæg om dig, Facts måske? :-)

  Knus
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak!
   Hmm, det er noget jeg har lavet et par gange før men det er heldigvis også noget man kan lave flere gange! Jeg skal se om jeg kan fikse noget sammen i den nærmeste fremtid:)

   Slet

Back to Top