onsdag den 15. juli 2015

150715
For lige godt et år siden udgav jeg dette indlæg kaldet 150714, i år laver jeg endu et hvor jeg blot har ændret årstallet. Magnus fyldte i dag 17 år og han er blevet fejret i københavn med kanalrundfart, sen frokost/tidlig aftensmad med alt alt alt for mange fritter, shopping i magasin og til slut is fra Ismageriet af. Stedet vi spiste hed Cocks & Cows og det kan være at i har hørt om det før da det nemlig har vundet byens bedste burger og er generelt bare et meget omtalt spisested. Vil jeg anbefale det? muligvis. Mulighederne er store, dog en anelse minimale hvis du ligesom mig er vegetar. Vi ventede rigtig lang tid på at få lov til at bestille, men maden kom til gengæld rigtig hurtigt ud da vi så havde bestilt. Jeg kan anbefale deres curly fries hvis det er haha. 

Magnus valgte at vi lige skulle have lidt ekstra mad indebors så aftensmaden stod på is, sjovt nok fik vi også is sidste år haha. Jeg valgte en kugle karamel som affogato, altså en kugle is med et shot espresso udover. Super hyggelig dag, nu vil jeg hoppe i nattøj, planlægge lidt ferie ting og se noget netflix. Jeg håber at i nyder ferien allesammen, hvor end i er i verden:)

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top