fredag den 31. juli 2015

Updates: Ferie og Sygdom


Okay okay folkens det her indlæg kommer ikke til at være et af de der irriterende indlæg hvor at man bare undskylder i lange baner, jeg vil blot fortælle jer en lille historie haha! Der her ikke været noget oppe i en uge for sagen er den at jeg har været syg. Altså ikke bare sådan host host jeg har lidt ondt, men så syg at jeg kun kunne stå op 15 sekunder uden at blve helt varm/kold og klam i kroppen. Natten til fredag lå jeg i sovesofaen i "vores" lejlighed i Berlin (det kommer vi til) og skælvede, jeg sværger jeg var tæt ved døden. Så jeg brugte lige en dag liggende der og så var det hjemrejse dag lørdag og hold nu op det er ikke sjovt at skulle gå 4 etager ned, ud og kører i en taxa og så ud og flyve når man har det så skidt som jeg havde. Da vi så kom hjem troede jeg faktisk at jeg havde fået det meget bedre så jeg lå bare og slappede af med friends, det er jo hårdt at være fraskilt i en uge. Men jeg vågnede selvfølgelig op søndag og havde det endu værre. Det eneste min appetit havde lyst til var coco pops crunchers og jeg græd da Magnus kom hjem med de forkerte. Som i nok kan hører var jeg meget følelsesladet.. Dog sidder vi her lidt dage senere og hele pakken med coco pops er forsvundet alligevel, og min far har købt en pakke crunchers fordi nogen tydeligvis ønsker at jeg skal tage 8 kilo på haha. Jeg har det meget bedre nu, selvom jeg helt klart stadigvæk ikke er 100% på toppen, men vi tager det da bare skridt for skridt:)

Som sagt var jeg i Berlin, hvilket jeg havde valgt og holde meget lav profil omkring. 4 indlæg var planlagt og min instagram var sat på privat, så hvis man ikke følger mig der har man nok ikke lige set at jeg har været afsted! Jeg havde en meget interessant tur, det var helt sikkert ikke den bedste tur nogensinde men jeg fik da set nogle ting og der blev i hvertfald shoppet igennem! Jeg har en masse indlæg planlagt derfra, både nogle stemnings billeder, outfits og så skal i selvfølgelig også se nogle af mine køb. Hvordan går det ellers med jeres ferie? Forhåbenligt lidt bedre end min den sidste uges tid haha:)

6 kommentarer :

 1. Det er rigtig øv at ligge syg i sin ferie, det er virkelig intet værre. Håber du snart bliver helt og andels rask igen!
  Jeg har en skøn ferie!

  Knus
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 2. Hvor er det trist at ligge syg på ens ferie, men jeg håber nu alligevel, at den ikke blev helt ødelagt :)

  mariasschmidt.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Virkelig intet værre, men det var heldigvis blot de 2 sidste dage!

   Slet
 3. Håber at du snart er helt rask ! Min ferie går nu meget godt, jeg har nogle slap af dage fortiden, fordi jeg har været på farten hele ferien :)

  Liiivelife.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak!
   Det lyder også meget skønt:)

   Slet

Back to Top