onsdag den 1. juli 2015

June 2015 | Monthly Recap
I juni måned har jeg: Throwback'et til en torsdag hvor Olivia og jeg tog lækre billeder, Startet weekenden med frugt og en tikkende hund, Kælet med Ziki, Været på stranden med pigerne og fejret Saras fødselsdag, Fejret min mors fødselsdag, Gået tur i varmt vejr med Fnugs og Rika, Morgen trænet inden 1D, Taget selfies med Ditte til koncerten, Festet løs til drengene, Været ude på en gåtur med Vici og Sara, Undret mig over det lette snevejr i midten af juni måned, Fejret mors og fars bryllupsdag på Geist, Hvor at jeg dog valgte at snuppe en vaffel ved Nyhavn til dessert, Været til Magnus' dimission, Været glad over at få sommerferie, spist hjemmelavet kartoffel pizza udenfor.

Okay hvordan er juni måned allerede overstået? Jeg synes da godt nok lige at tiden er gået hurtigt, men sådan er det vel når man har det sjovt. Der skete rigtig meget i juni, Mit navn blev sagt i radioen, jeg var i vandet for første gang i år, min mor havde fødselsdag, var til 1D koncert for tredje gang, Var på shoppetur med Vici og Sara, Mine forældre havde 20 års bryllupsdag, jeg fik sommerferie og så har jeg været en tur på strøget med Magnus. Alt i alt nok den bedste måned indtil videre i år:) Se hvad jeg lavede i maj måned lige her, eller alle mine andre instagram updates lige her. Nyd varmen folkens, husk solcreme!

4 kommentarer :

 1. Dejlige billeder, og skønne indlægs - flere af dem gerne! :)

  God sommerdag!
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, nu laver jeg dem allerede hver måned men jeg kunne måske prøve at lave nogle ferie/weekend relaterede?:)
   Tak og i ligemåde!

   Slet
 2. Rigtig fint indlæg & fine billeder! :-)
  Kig gerne forbi.

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet

Back to Top