søndag den 12. juli 2015

Nordic Interior Inspiration

Nordic interior
Som jeg fik nævnt kort i dette indlæg, har jeg brugt noget af ferien ind til videre på at lave mit værelse om. Situationen er lige nu at der er malet og rykket rundt, men det er så også det. Jeg ønsker mig rigtig mange bolig ting til min fødselsdag så jeg tør derfor ikke købe noget endu, men planen er at jeg vil køre en nordisk stil med hint af rosenguld og lys rosa. Jeg fik den sidste idé da jeg var inde i idémøbler og fandt stolen på billedet. Jeg havde hele tiden ønsket mig modellen i sort men da jeg så at den fandtes i lyserød kom jeg pludselig i tvivl, men til sidst tog jeg et valg og købte den og jeg har ikke fortrudt siden da! Den er da mega sej, har i hvertfald ikke set så mange andre have den i den farve. Jeg glæder mig rigtig meget til at det hele er færdigt og lover selvfølgelig at dele billeder når det er!
Hvad synes i om de fund jeg har gjort mig, noget i kan bruge? kram fra mig.

4 kommentarer :

 1. Lækre lækre ting, dejligt med lidt inspiration:)

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, godt at du kunne bruge det:)

   Slet
 2. Åh nogle flotte fund!! Er selv igang med at indrette min lejlighed, og leder efter inspiration, så den her collage tiltaler mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej for fedt, super dejligt at du kunne bruge det til noget!

   Slet

Back to Top